Recente Publicaties

Vriendenkring Pittem-Egem zet zijn donoren in de bloemen

p1040350

Picture 1 of 1

De Vriendenkring zette de lente een dagje vroeger in en gaf op 20 maart aan alle opgekomen donoren van de bloedinzameling van Pittem een bloemetje.

Kampioenschap van Vlaanderen te Koolskamp

koolskamp-kampioenschap-wa1

Picture 1 of 2

De groep van Koolskamp zit niet stil. Hier een sfeerbeeld van hun actie tijdens de Kampioenschap van Vlaanderen te Koolskamp. Bedankt voor jullie actie op zoek naar nieuwe donoren.

KSA NOORDZEEGOUW – Provinciale meeting te Wevelgem

Picture 1 of 3

Donderdag 5 september, snikheet, zwoel, een warme zomeravond.

De topconferentie was dit jaar bedoeld voor de bondsleiders, secretarissen, proosten, volwassen begeleiders en koks van de 65 groepen uit de hele provincie West-Vlaanderen. Een 150 personen waren aanwezig die avond.

Het was de eerste maal dat Donorwerving OVL/WVL er mocht staan met een stand om te promoten voor bloed. Samen met de vrijwilligers van de Rode Kruis-afdeling Wevelgem en donorwerving mochten wij toch een 20-tal registraties noteren om bloedgever te worden.

Wervingsactie op Boerengordel

boerengordel-1

Picture 1 of 1

Op zondag 1 september vond de 5de Boerengordel plaats in Hasselt. Wij waren er ook aanwezig en verzamelden 27 registraties en 1 stamcelregistratie.

Katuit Dendermonde: 97 nieuwe kandidaat-bloedgevers

2013-katuit-dendermonde

Picture 1 of 1

Samen met vrijwilligers van de Rode Kruisafdeling Dendermonde gingen we op zoek naar nieuwe kandidaat bloedgevers op Katuit in Dendermonde. We mochten onder de stoetbezoekers 97 nieuwe kandidaten registreren.

WIELSBEKE: GEMEENTE MET EEN HART

Picture 1 of 3

Gisteren was er een bloedinzameling in St.Baafs-Vijve. De burgemeester en schepenen waren aanwezig voor de overhandiging van ‘gemeente met een hart’.

Sedert 2009 ondersteunt de gemeente de bloedinzamelingen in de maand augustus. De bloedinzamelingen zijn meer dan verdubbeld.. Zo hebben wij de bloedinzamelingen van 4 collectes naar 8 collectes gebracht. Met een spreiding van 4 collectes in Wielsbeke en 2 collectes in St.Baafs-Vijve en 2 collectes in Ooigem. Ook voor augustus terug een succes. In totaal zijn er 153 donoren geweest waarvan 5 nieuwe donoren. De gemeente voorzag voor iedereen gratis drank en een broodje na de bloedafname.

Een dankjewel aan de vrijwilligers voor hun belangrijke inzet en een pluim voor het gemeentebestuur.

Een dankjewel aan Dave

Picture 1 of 1

Hij was 15 jaar vrijwilliger op de bloedinzamelingen van Rekkem en Lauwe. Bedankt voor de fijne jaren. Een welkom aan de nieuwe vrijwilligers.

BLOEDINZAMELING KOOLSKAMP: een groot succes

Picture 1 of 2

Bedankt aan de vrijwilligers. Een bloedinzameling in de toonzaal van Garage Volvo te Koolskamp is ongewoon. Daar de vroegere locatie werd afgebroken moest men uitzien naar een andere locatie. En wat voor één. Heel veel jongen mensen, veel nieuwe donoren.

LAATSTE ZOMERTOER FOCUS & WTV TE MIDDELKERKE 2013

Picture 1 of 2

Onze laatste zomertoer dag te Middelkerke. Met veel zon. Zelfs de filmploeg van Focus wil ook komen bloedgeven in hun gemeente. In totaal hebben wij samen met Werner en Marleen een 135 nieuwe donoren. BEDANKT AAN ALLEN!

SUPPORTERS VAN CLUB BRUGGE GEVEN MASSAAL BLOED

bloedgevenklein2

Picture 1 of 5

Met zo’n 125 donoren kwamen van verre en dichtbij vele Club Brugge supporters bloed geven, waarvan 58 nieuwe bloedgevers. Geniet mee van enkele sfeerbeelden …  Bedankt voor jullie bloedgift!